Diensten

Alle diensten van Lokaal Gevonden.

Domein Registratie

Ook bij Lokaalgevonden kunt u terecht voor het registreren van uw domeinnaam. Wij nemen dit graag voor uithanden en zorgen voor de juiste afwikkeling van het koppelen en de betalingen

SSL Beveiliging

SSL Staat letterlijk voor Secure Sockets Layer wat betekend dat er een beveiligde laag geplaatst wordt tussen een server en een internet browser. De gegevens zijn allemaal beveiligd.

Maandelijkse SEO Verbetering

Wij kijken met ons team elke maand naar de resultaten die gehaald zijn en wat wij eventueel kunnen verbeteren en koppelen dit terug naar u terug in een handig lijstje.

Eigen Server/Webhosting

Wij zijn 7 dagen p/w bereikbaar. Hoe groot uw uitdaging ook is: Lokaalgevonden is er klaar voor! Uw website/webshop verdient namelijk betrouwbare en razendsnelle hosting

Mail (Diverse pakketten)

Nieuw en originele softwarelicenties tegen betaalbare prijzen en lokaalgevonden zorgt er gelijk voor dat uw huidige mail wordt bewaarden wordt ingeladen in de nieuwe licentie.

1 Vast Contact Persoon

Bij Lokaalgevonden heeft u altijd 1 vast contact waar uw met al uw vragen terecht kan. Werkt er iets niet goed of heeft u vragen? Neem dan contact op met uw contact persoon!